HR-Estafette kiest voor gunstige ondernemersklimaat - Poort van Veghel - Kantoorruimte, winkels, horeca

HR-Estafette kiest voor gunstige ondernemersklimaat

HR-Estafette kiest voor gunstige ondernemersklimaat

HR-Estafette kiest voor gunstige ondernemersklimaat in Veghel 

Veghel blijkt een interessante locatie voor ondernemers om hun bedrijf te vestigen. Recent is er weer een nieuwe onderneming binnen de gemeentegrenzen bijgekomen. In een van de torens van De Poort van Veghel heeft adviesbureau HR-Estafette zich onlangs gevestigd. 

Keuze snel gemaakt

John Siemons van HR-Estafette werkte zelf eerder op het hoofdkantoor van supermarktgigant Jumbo en is samen met twee partners het adviesbureau gestart. John: "We waren op zoek naar een goede centrale locatie in Brabant. Vanuit mijn Jumbo tijd ken ik het ondernemersklimaat in Veghel, dus toen we ontdekten dat er prachtige kantoorruimte te huur was in de Poort van Veghel, was de keuze voor deze plek snel gemaakt."

Samenwerken met bedrijven uit de regio

Over het werk van HR-Estafette vertelt de oud-Jmbo man: "HR-Estafette helpt organisaties HRM-systemen effectiever in te zetten. De adviseurs van het bedrijf doen het werk gedeeltelijk vanuit het kantoor in Veghel, maar werken ook bij de klant op kantoor. HR-systemen, zoals bijvoorbeeld de systemen van Afas, worden steeds belangrijker binnen organisaties. Het zijn systemen waar je wel goed de ins en outs van moet kennen. Maar dan kunnen organisaties er ook enorme voordelen mee behalen. Onze adviseurs helpen bedrijven hierbij. We kunnen al een aantal bedrijven uit Veghel tot onze klantenkring rekenen, maar we verwachten de komende tijd met nog meer organisaties in de regio samen te gaan werken."

Voor meer informatie: www.hr-estafette.nl

Routebeschrijving
Vul met de link hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen.


Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!