Kantoren - Poort van Veghel - Kantoorruimte, winkels, horeca

Kantoren

Dinkelberg & Kuipers


Dinkelberg & Kuipers Bij een accountantskantoor kun je terecht voor het onderhouden van je administratie, het opstellen van de jaarrekening(en), fiscale aangiften en, als je personeel in dienst hebt, het verzorgen van de loonadministratie. Dat is de basis van de dienstverlening van Dinkelberg & Kuipers. Maar onze adviseurs gaan verder dan dat. Wij ondersteunen de ondernemer niet alleen bij het - op orde hebben van het - administratieve proces, wij helpen hem of haar om geld te verdienen. Om alles uit de onderneming te halen wat erin zit. Door bedrijfsprocessen te verbeteren, te kijken naar kansen en mogelijkheden, naar de toekomst. Daarin zit ons onderscheidend vermogen.

Thule


Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. Fietsendragers/dakdragers/webwinkel

ICT specialist


De ICT specialist, uw onafhankelijke Thin client en werkplek specialist. Wij denken graag met u mee in de perfecte werkplek oplossing voor uw onderneming. Neem geheel vrijbijvend contact op met : 085-401 1384

Te huur


Wilt u uw bedrijf in Toren I vestigen? Wij hebben meerdere verdiepingen te huur in dit mooie kantoor in Veghel. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging

Script Correct


Script Correct is een communicatiebureau dat diensten en producten levert voor MKB en middelgrote ondernemingen. Bedrijfsuitingen en bedrijfspresentaties (huisstijlen, websites, autobelettering, vlaggen, give-aways etc.) behoren tot de producten. Het schrijven en redigeren van bedrijfsinformatie (folders, flyers, advertorials etc) vallen onder de diensten die door Script Correct worden aangeboden. Ook voorziet de onderneming klanten van advies en trainingen (VCA).

Dragt Makelaars


Dragt Makelaars is een makelaarskantoor in Veghel en aangesloten bij de NVM, zonder meer een garantie dat u met betrouwbare mensen te maken heeft. Mensen waarbij uw belangen in goede handen zijn. Maar natuurlijk ook mensen met specialistische kennis van de makelaardij in al haar facetten. Taxeren, aankopen, verkopen, huren, verhuren van woningen en bedrijfspanden, mensen adviseren op gebied van onroerend goed, het begeleiden van projecten, allemaal activiteiten waaraan bij Dragt Makelaars op een heel eigen manier inhoud wordt gegeven. Opdrachtgevers mogen er rekenen op de nodige persoonlijke aandacht, en een optimale belangen behartiging.

Royal Canin Nederland


Wereldwijd pionier in gezondheidsvoeding voor kat & hond. Het hoofdkantoor van Royal Canin Nederland is gevestigd in Veghel. De basis van de succesvolle introductie van Royal Canin gezondheidsvoeding is hier al meer dan 30 jaar geleden gelegd.

H2W


Een onafhankelijke bureau voor deskundig en ervaren advies, project- en interimmanagement in de gezondheidszorg.

Doczero


Doczero ontwikkelt e-learning voor professionals in de gezondheidszorg, ambulancezorg en de burger hulpverlening.

Newae


Adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte. Newae combineert een praktijkgerichte instelling met een stevige voortrekkersmentaliteit om uw projecten waar te maken. Van plan tot aanbesteding. En alles wat daartussen gebeurt. Vanuit onze specialismen en vooral de onderlinge samenhang, brengen we kennis over inhoud, proces en procedures in de volle breedte bijeen.
Routebeschrijving
Vul met de link hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen.


Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!