Copier Advies & Engineering BV heet Newae

Copier Advies & Engineering BV heet Newae

Op de dag van openbare ruimte lanceert Copier Advies & Engineering B.V. haar nieuwe naam: Newae. Deze naamsverandering volgt op een nieuwe koers die het bedrijf gaat varen. Met meer aandacht voor beheer, beleid en proces. Ondersteund door gedegen technische kennis. Waarmee ideeën van opdrachtgevers verder worden gebracht. Tot nog betere ideeën, haalbare plannen en de uiteindelijke uitvoering.

Tijden veranderen.
De buitenruimte in Nederland is in beweging. Wil je werken aan ruimtelijke kwaliteit dan moet je met steeds meer factoren rekening houden. Reden dat opdrachtgevers meer van bureaus verwachten. Zij zijn de regisseurs en houden zich om die reden minder bezig met de technisch inhoudelijke zaken. Ze zoeken een partij die aan de voorzijde mee kan denken en ideeën tegelijkertijd kan doorvertalen naar haalbare plannen. "De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan ons kennisniveau, we voelen dat het nu tijd is om daarmee naar buiten te treden,"zegt Teun Crum, directeur van Newae.

Klaar voor de toekomst.
Newae werkt met 30 collega's in Nederland aan projecten in de buitenruimte. De naamsverandering moet bijdragen aan een verdere groei van het bedrijf. Enerzijds betekent de naam een nieuwe weg (new way), anderzijds een nieuwe manier van advies en engineering (new AE). Teun: "Wij zijn een bedrijf dat met een behoefte van onze opdrachtgevers meebeweegt en dat ook blijft doen in de toekomst."

Routebeschrijving
Vul met de link hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen.


Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!