Kantoren te huur in Veghel

Toren I
Kantoortoren te huur
Deze prachtige kantoortoren is per direct te huur in zijn geheel, per etage van 425 m2 of kantoren van diverse afmetingen. Bel gerust voor een vrijblijvende bezichtiging of kijk voor meer informatie op de pagina van dit kantoor te huur of www.fundainbusiness.nl
Horeca/winkelruimte 1.500 m2 te huur
Unieke locatie en alle categorieen horecabestemming !
Op de Poort van Veghel, op de 1e verdieping, boven de BCC is nog 1.500 m2 horeca/winkelruimte beschikbaar. Bereikbaar met een roltrap en een luxe lift. Gesitueerd tussen grote winkelketens als Gamma, Praxis en BCC en zeer gunstig gelegen ten aanzien van de A-50. Ruime (gratis) parkeergelegenheid en een groot aanbod van aktiviteiten. Huurprijs vanaf € 55,= per m2. Bel gerust voor een vrijblijvende bezichtiging.
Horeca 149 m2
149 m2
Nog één locatie te huur: een winkelruimte van 149m². De locatie bevindt zich in de “Plaza”, het centrum van de Poort van Veghel. Gesitueerd naast Subway en Tuinmeubelland, tegenover het Total Tankstation. Verzekerd van een continue bezoekersstroom!
Kantoren Eerdsebaan 7
kantoren van diverse afmetingen
Op de begane grond is Lanco gevestigd. Op de 1e verdieping van dit bedrijfspand zijn nog vijf kantoren te huur. Zij zijn in zeer goede staat aangezien zij onlangs gerenoveerd zijn. De kantoren zijn los maar ook gezamenlijk te huur. De ruimtes varieren van 20-40 m2.
Te ontwikkelen
Hotel - Kantoren - Perifere detailhandel
Maar liefst 3 gebouwen vanaf 1.000 m². Uitstekende bereikbaarheid. Zichtlocatie vanaf de snelweg A50. volop gratis parkeerplaatsen. Groot verzorgingsgebied.
Routebeschrijving
Vul hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen. Vul minimaal uw postcode of woonplaats in.

Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!