Neem direct contact op

Kantoor Veghel

Altijd al een kantoor ruimte willen huren op een top locatie? Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen op korte afstand? Grijp dan nu je kans.

Kantoorruimte Veghel

Bij de Poort van Veghel hebben we op dit moment kantoortoren 1 vrij staan. Deze toren heeft moderne kantoorruimten en is gelegen zoals de naam al deed vermoeden in Veghel. De Poort van Veghel is gelegen aan de op- en afritten langs de A50 (Eindhoven - Nijmegen) en is daardoor eenvoudig te bereiken. Bovendien zijn er diverse horeca voorzieningen, een tankstation en andere detailhandelbedrijven direct aangegrensd. Hierdoor maakt het dit een top locatie om uw bedrijf te vestigen.

Binnen Toren 1 zijn er verschillende ruimtes beschikbaar om te huur. De oppervlakten die te huur zijn, zijn:
Begane grond: ca. 253 m² v.v.o. kantoorruimte / entree-receptie.
Verdieping 1: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 2: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 3: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 4: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte. 
Verdieping 5: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 6: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 7: ca. 418 m² v.v.o. kantoorruimte.
Verdieping 8: Reeds verhuurd!
Totaal: ca. 3.597 m² v.v.o. kantoorruimte. 

Alles is in zijn geheel te huur vanaf één verdieping, zijnde ca 418 m2 v.v.o. kantoorruimte.

Omgeving

De kantoortoren is gelegen op bedrijventerrein De Dubbelen, direct naast de snelweg en op 5 minuten afstand van het centrum van Veghel. Op dit bedrijventerrein vindt u een diversiteit aan bedrijvigheid, variërend van kleine ondernemingen tot wereldspelers. Ideaal dus om uw bedrijf te vestigen. Bovendien vindt u verschillende horeca gelegenheden waar u en uw collega's gebruik van kunnen maken, zoals de Subway, Wok-inn en El Greco.

Zowel via de auto als het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Naast het kantoor kan ook vrij geparkeerd worden op de ca. 62 parkeerplaatsen.

Instapklaar kantoor

De kantoren worden nagenoeg instapklaar opgeleverd en zijn hoog afgewerkt. Naar wens kan Poort van Veghel ook de kantoren gestoffeerd opleveren. Dit alles voor slechts € 115,- per m2 per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Maak direct een afspraak met ons voor een bezichtiging om dit kantoor te huren.

Routebeschrijving
Vul hieronder uw gegevens in om de route naar Poort van Veghel te berekenen. Vul minimaal uw postcode of woonplaats in.

Neem vrijblijvend contact op
Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen. Wij verwelkomen u voor een vrijblijvende bezichtiging of voorzien u graag van meer informatie over de te ontwikkelen projecten!